• Flexibel lagerservice

  Flexibel lagerservice

  Kraven på flexibla transportlösningar och modern lagerservice ökar, samtidigt som en växande e-handel ställer krav på effektiva lösningar ut mot konsumenten. Tredjepartslogistik, TPL växer på marknaden som en kostnadseffektiv lösning för företagen.

  TWS Skandinaviska Logistikcenter och huvudlager ligger i södra Sverige, i Malmö.

  Sofiero Kafferosteri är en av TWS kunder som valt att outsourca sitt lager av deras 3 olika kaffesorter, Cafego, till huvudlagret i Malmö.

  – Vi plockar, packar och distribuerar dagligen kafferosteriets kaffe till slutkunder, enligt de orders vi får via systemet.

  Hela processen kan följas via lager- och ordersystem och via TWS Track & Trace, vilket garanterar hög spårbarhet, tidsprecision och tillförlitlighet.

  – Genom att outsourca företagets lager så sänker kunden sina kostnader för hantering av samtliga butiksorders och kan smidigt hantera till exempel beställningar via sina webbutiker.

  Samordning i lager- och transport gör att TWS effektivt kan hantera stora volymsvängningar och flöden.

  – I dialog med kunden så hittar vi lösningar som ger ett optimalt flöde mellan beställning och slutkund.

   

  Det här säger Sofiero Kafferosteri om oss:

  “De största anledningarna till att vi anlitar TWS är att ni alltid är flexibla och att ni har en hög servicenivå. Den personliga kontakt som finns uppskattas och de system som används är lätthanterliga samt överskådliga på ett enkelt sätt. Att vi även kan spåra sändningarna gör att vi på ett enkelt sätt kan se om leveransen har kommit fram. Flexibilitet och hög servicenivå kan sammanfatta varför vi anlitar TWS. “

  Comments are closed.